Gratulálunk elkészült weboldalához!

A weboldal kezelőfelületének (a “Vezérlőpult”-nak) használatáról nézze meg az alábbi videókat:

 

A “Felhasználói Segédlet”-et (pdf formátumban) az alábbi képre kattintva töltheti le:

WordPress Felhasználói Segédlet

 

Mi következik ezután?

Weboldala technikailag most már elkészült, nincs más hátra, mint feltölteni értékes tartalommal. Ehhez Ön ért a legjobban.

Mit tehet, ha módosítást vagy segítséget szeretne?

Ha a továbbiakban kisebb módosításra vagy segítségre van szüksége, akkor mostantól 30 napig igénybe veheti ügyfélszolgálatunkat. Ha valamilyen nagyobb módosítást szeretne, amely már nem fér bele az ügyfélszolgálat kereteibe, arra külön, kötelezettségmentes ajánlatot adunk.

Garancia, karbantartás

Weboldalát a jelenleg érvényes technikai követelményeknek megfelelően adtuk át, és garanciát vállalunk arra, hogy jól működik. Azonban a WordPress tartalomkezelő rendszer, amelyre építettük, folyamatos frissítést és karbantartást igényel.

Ezt kellő körültekintéssel Ön is elvégezheti (ha igényli, megtanítjuk ennek a módjára), de ebben az esetben – az első, Ön által végzett technikai (nem tartalmi!) módosítás után – további garanciát nem tudunk vállalni weblapjára.

WP-Angyal Támogatási Szolgáltatás

Egyedi megbízás alapján vállaljuk WordPress alapú weboldalak frissítését, javítását, vírusmentesítését, feltörés utáni visszaállítását, módosítását. Ezeknek a munkáknak adott listaáruk van, de ügyfeleink számára kialakítottunk egy kedvezőbb ajánlatot, az úgynevezett WP-Angyal Támogatási Szolgáltatást. Ennek feltételeiről ide kattintva olvashat bővebben »

A WP-Angyal Támogatási Szolgáltatásra előfizető ügyfeleink weboldalának hibamentes működésére garanciát vállalunk, illetve hiba esetén azt soron kívül javítjuk.

A Honlap Támogatási Szolgáltatás megrendeléséhez kérem, kattintson ide! »

Jó egészséget és sok sikert kívánunk weboldalához!