…gondolja végig a következőket!

Az interneten keresve rengeteg webdesignert találhat, akik közül többen kiváló munkát végeznek. Nagyon nehéz lehet a döntés, hogy melyiküket válassza – ebben szeretnénk némi támpontot nyújtani.

Merre induljak?

 

Gondolja végig, hogy az alábbiak közül mely szempontok fontosak Önnek!

 • Készüljön el a weblapom nagyon gyorsan

Ha ez fontos, ne gondolkozzon egyedi programozásban. Ha minden egyes betűt le kell programoznia a webdesignernek, az hónapokba is belekerülhet. Vannak kész rendszerek, amelyeket csak testre kell szabni, mint amilyen a WordPress is, amellyel mi dolgozunk. Ezzel a rendszerrel két hét alatt professzionális megoldást kaphat, de ha nincs szüksége különleges funkciókra, akár 24 óra múlva elkészülhet a weblapja.

 • Én magam, vagy a titkárnőm is fel tudjunk vinni új oldalakat, ha kell

Ha egyedileg programoztatja a weblapját, a legtöbb esetben csak a webdesigner tud belenyúlni, módosítani, további oldalakat vagy menüpontokat felvinni. Előfordulhat, hogy hetekig várnia kell például a telefonszáma kicserélésére, hiszen a jó webdesignerek rendkívül elfoglaltak. A WordPress rendszernél ilyen probléma nincs, hiszen nem bonyolultabb kezelni, mint egy szövegszerkesztőt, és a szolgáltatás része, hogy ingyenesen be is tanítjuk a kezelését.

 • Legyen támogatás akkor is, ha esetleg megszűnik a webdesigner cége

Sokszor előfordul, hogy a weblap eredeti készítője felhagy a tevékenységével, és többé nem lehet őt elérni, hogy továbbfejlessze a weblapot. Az egyedi programozású rendszereket egy másik programozónak visszafejteni gyakorlatilag lehetetlen, vagy legalábbis időrabló és fárasztó (értsd: drága) feladat. A WordPress viszont egy nyílt forráskódú és szabványos rendszer, ami azt jelenti, hogy bárki, aki ismeri, bármikor tovább tudja fejleszteni. Márpedig a WordPresst világszerte többmillióan használják.

 • Legyen egyedi külalakja, nehogy találkozzak egy hasonlóval

Az egyedi fejlesztésű rendszerek mellett sokszor az szól, hogy a megrendelő (jogosan) teljesen a saját arculatához szabott weboldalt akar, amelyből “nem jön szembe” egy másik hasonló. A WordPress esetében nem okoz gondot, hogy a saját arculat és design elemeit beépítsük a weblapba, de az előre elkészített alapsablonokból kiindulva ez sokkal gyorsabban és olcsóbban megoldható, mint ha egyedi grafikai munkára lenne szükség.

 • Tudjon professzionális funkciókat, mint hírlevélküldés, megrendelések kezelése, webshop…

Az egyedi funkciók leprogramoztatása mindenféleképpen komoly feladat, amely időigényes és drága. A WordPresshez azonban jelen pillanatban (2020. január 8-án) 55.240 ingyenes bővítmény áll rendelkezésre, amelyekkel szinte minden szokásos feladat megoldható. Kínálatunkban néhány fizetős bővítményt, illetve a WordPress rendszerrel kipróbáltan zökkenőmentesen együttműködő külső szoftvert is ajánlunk.

 • Legyen marketing szempontból is sikeres, teljesítsen jól a keresőkben

Természetes elvárás, hogy ha már elkészíttetünk egy weblapot, az hozza vissza a belefektetett időt, energiát és pénzt, azaz legyen üzletileg is sikeres. A külső és belső keresőoptimalizálással, a linképítéssel, a tartalommal ezt a célt el is lehet érni. Azonban az sem mindegy, hogy hogyan van megírva a weblap kódja. A WordPress alapú weboldalak akár két hét alatt a keresők első oldalára kerülhetnek a legfontosabb kulcsszavakra, mivel igen könnyen optimalizálhatóak.

 • Legyen arányos a kifizetett összeg a webdesigner munkájával

Ez egy igen nehéz kérdés. A weblapok készítésének árazására nincsenek általánosan elfogadott normák, nem könnyű eldönteni, különösen egy kívülállónak, hogy egy adott feladat mennyi idejébe és energiájába került a kivitelezőnek, így szinte lehetetlen objektív döntést hozni. Az azonban biztos, hogy a WordPress rendszerrel készített weblapok költséghatékonyabbak, hiszen rengeteg funkciójuk már el van készítve, így ezekkel a webdesignernek nem kell egyedileg foglalkoznia.

 

Ha tehát fontosak az Ön számára ezek a szempontok:

 • készüljön el gyorsan,
 • legyen egyszerű a kezelése,
 • könnyen lehessen továbbfejleszteni,
 • legyen egyedi külalakja,
 • tudjon professzionális funkciókat,
 • teljesítsen jól üzletileg,
 • legyen költséghatékony,

akkor válassza a WordPress megoldást, válasszon minket!

 

Tovább szolgáltatásaink részletes ismertetéséhez »»»

Érdekel a dolog, menjünk egyenesen az ajánlatkéréshez »»»