Töltse fel a tartalmat! Minél jobban megválaszolja a weblapjára érkezők kérdéseit, problémáit, annál inkább választják az Ön termékét vagy szolgáltatását.

A legfontosabb tudnivalók a tartalommal kapcsolatban:

Ha WordPress alapú weboldala van, a tartalom felvitele egyszerű és gyors. Alapvetően kétféle módon teheti közzé a szövegeit: bejegyzések vagy statikus oldalak formájában.

Mi a különbség a bejegyzések és az oldalak között?

Oldalakat hozzon létre, ha olyan tartalmat szeretne közölni, amiből csak egy van. Például lehet egy Kapcsolat nevű oldala, ahol az elérhetőségeit adja meg, vagy egy Nyitvatartás című oldal, ahol a boltja legfontosabb adatait közli. Az oldalak hierarchikusan egymás alá rendezhetőek, például a Kapcsolat oldalnak lehet egy Cégvezető és egy Munkatársak nevű aloldala.

Bejegyzéseket hozzon létre, ha a tartalmakból csoport (a WordPress szóhasználatában: kategória) szervezhető. Például lehet egy Szolgáltatások kategóriája, amelyen belül az egyes bejegyzésekben jelennek meg az egyes szolgáltatásai, mint itt, a PagonyMédia oldalán is. Vagy lehet egy Hírek kategóriája, amelyben a legfrissebb tudnivalókat osztja meg olvasóival. A bejegyzéseket nem rendezheti egymás alá hierarchikusan, a kategóriákat azonban igen, tehát a Hírek kategória alatt lehet például egy Belföldi hírek és egy Külföldi hírek alkategóriája.

A WordPress eredetileg blogmotorként indult, ezért is van ez az elrendezés, de ha nem akar blogot írni, nem muszáj, azt is megteheti, hogy csak statikus oldalakat használ, kategóriát és bejegyzést egyáltalán nem.

A bejegyzéseket tehát kategóriákba rendezheti, és címkékkel (kulcsszavakkal) láthatja el, így az interneten böngésző potenciális vevői ezekre a kulcsszavakra keresve megtalálják az Ön által kínált terméket vagy szolgáltatást. Alapesetben az oldalak nem rendezhetőek kategóriákba és címkékkel sem lehet ellátni őket, de létezik egy olyan bővítmény, amellyel ez a feladat is megoldható. Amire igény van, arra legtöbbször bővítmény is van…

Amennyiben tőlünk rendeli meg weblapját, ingyenesen betanítjuk a használatára és egy hónapos ingyenes utánkövetést, ügyfélszolgálatot biztosítunk, de bárki jelentkezhet WordPress oktatásunkra is, vagy megvásárolhatja oktatóanyagainkat.

Ha úgy gondolja, hogy a termékéről, a szolgáltatásáról ugyan könnyen tud beszélni, de írni nehezére esik, vagy ha szeretne értékesítési oldalt létrehozni, de nem tudja, milyen szövegezés lenne hatásos, akkor ebben is segítségére lehetünk szövegírási szolgáltatásunkkal.

Tovább szolgáltatásaink részletes ismertetéséhez »