Akár van már domain-neve és tárhelye, esetleg meglévő weboldala is, akár még csak most tervezi új weboldalát, és annak elkészítését ránk bízná, állunk rendelkezésére.

Kérem, hogy webdesign szolgáltatásaink megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot.
A csilaggal jelölt adatok az ügyintézéshez feltétlenül szükségesek.

Neve: *

e-mail címe: *

Milyen jellegű webdesign szolgáltatásra van szüksége?
(Szakértői oldal? Értékesítési oldal? Portál? Webáruház? Katalógus-oldal? Blog?
Melyek lennének a mi feladataink, és mire van már megoldása?)

Mennyire sürgős a feladat? (Mi a határidő?)

Ellenőrző kérdés (a robotok kiszűrésére):


Mielőtt megfogalmazza igényeit, gondolja végig a következőket!

Személyesen is el fogunk beszélgetni Önnel, együtt alakítjuk ki a weboldala koncepcióját, de minél több információval rendelkezünk előre, annál gyorsabban és annál pontosabban tudjuk kiszolgálni az Ön igényeit.

 

  • Választott már domain-nevet? Ha igen, melyiket? Még csak ötlet, vagy már le is foglalta?
  • Választott már tárhelyszolgáltatót? Ha igen, melyiket? Tartozik hozzá adatbázis, futtatható rajta php, cgi? Van lehetőség feladatok időzítésére (cron)? Ha nem tudja, kérdezze meg a tárhelyszolgáltatóját!
  • Mi lesz a weboldal fő célja? Feliratkozók gyűjtése? Vevők, megrendelők találása? Szakértői imázs építése? Egyéb? Kialakította már konkrét üzleti modelljét, vagy segíthetünk ebben?
  • Kikből áll a célközönsége? Meg tudja határozni a várt látogatói többségének demográfiai jellemzőit (kor, nem, lakóhely, végzettség, műveltség, foglalkozás, pénzügyi helyzet, családi helyzet, stb)?
  • Van konkrét elképzelése a weblapja külalakjáról? Ha igen, néhány mondatban írja le! (Ha esetleg már válaszott sablont is, adja meg a linkjét!)
  • Van konkrét elképzelése a weblapja szerkezeti felépítéséről? Ha igen, néhány mondatban írja le! (Ha esetleg már eldöntötte, milyen menüpontokat szeretne, adja meg őket!)
  • Milyen funkciókat kell tudnia a weblapjának? A tartalmon, a szükséges szöveges leírásokon és képeken kívül lesz-e szükség például webáruházra, hírlevélszoftverre, korlátozott hozzáférésre, fórumra, külső szoftverekre?
  • Bármi egyéb megjegyzés? Ha van valami, amit nem kérdeztünk meg, de fontos a közös munka elkezdése előtt, azt is írja meg nekünk!