Akár van már domain-neve és tárhelye, esetleg meglévő weboldala is, akár még csak most tervezi új weboldalát, és annak elkészítését ránk bízná, állunk rendelkezésére.

Részletes árlistánkat ide kattintva töltheti le »

Kérem, hogy webdesign szolgáltatásaink megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot.
A csilaggal jelölt adatok az ügyintézéshez feltétlenül szükségesek.

Neve: *

e-mail címe: *

Milyen jellegű webdesign szolgáltatásra van szüksége?
(Szakértői oldal? Értékesítési oldal? Portál? Webáruház? Katalógus-oldal? Blog?
Melyek lennének a mi feladataink, és mire van már megoldása?)

Mennyire sürgős a feladat? (Mi a határidő?)

Ellenőrző kérdés (a robotok kiszűrésére):

 

Mielőtt megfogalmazza igényeit, gondolja végig a következőket!
Személyesen is el fogunk beszélgetni Önnel, együtt alakítjuk ki a weboldala koncepcióját, de minél több információval rendelkezünk előre, annál gyorsabban és annál pontosabban tudjuk kiszolgálni az Ön igényeit.

 

  • Választott már domain-nevet? Ha igen, melyiket? Még csak ötlet, vagy már le is foglalta?
  • Választott már tárhelyszolgáltatót? Ha igen, melyiket? Tartozik hozzá adatbázis, futtatható rajta php, cgi? Van lehetőség feladatok időzítésére (cron)? Ha nem tudja, kérdezze meg a tárhelyszolgáltatóját!
  • Mi lesz a weboldal fő célja? Feliratkozók gyűjtése? Vevők, megrendelők találása? Szakértői imázs építése? Egyéb? Kialakította már konkrét üzleti modelljét, vagy segíthetünk ebben?
  • Kikből áll a célközönsége? Meg tudja határozni a várt látogatói többségének demográfiai jellemzőit (kor, nem, lakóhely, végzettség, műveltség, foglalkozás, pénzügyi helyzet, családi helyzet, stb)?
  • Van konkrét elképzelése a weblapja külalakjáról? Ha igen, néhány mondatban írja le! (Ha esetleg már válaszott sablont is, adja meg a linkjét!)
  • Van konkrét elképzelése a weblapja szerkezeti felépítéséről? Ha igen, néhány mondatban írja le! (Ha esetleg már eldöntötte, milyen menüpontokat szeretne, adja meg őket!)
  • Milyen funkciókat kell tudnia a weblapjának? A tartalmon, a szükséges szöveges leírásokon és képeken kívül lesz-e szükség például webáruházra, hírlevélszoftverre, korlátozott hozzáférésre, fórumra, külső szoftverekre?
  • Bármi egyéb megjegyzés? Ha van valami, amit nem kérdeztünk meg, de fontos a közös munka elkezdése előtt, azt is írja meg nekünk!