Ha Ön honlapot akar készíteni, készítsen honlapot! De ne töltsön el napokat azzal, hogy hol és hogyan foglalhat domain-nevet, melyik tárhelyszolgáltató mit kínál és mennyiért, és ne szenvedjen, amíg megérti a honlapja adminisztrációs felületét.

Ha Ön blogot akar írni, írjon blogot! De ne telepítsen blogmotort, ne vacakoljon a sablon kódjával, ne kutassa fel az összes angol nyelvű üzenetet, és ne állítgasson napokig a vezérlőpulton.

Biztosan megéri ezzel tölteni az idejét? Csinálja azt, ami az Ön dolga, és a technikai hátteret bízza ránk!

Mielőtt belevetné magát a részletekbe, amelyek elrabolhatják az idejét és az energiáját, és elvehetik a kedvét az egész internettől – nézze át, amit mi kínálunk.

 

Mi az Ön feladata a cégben? Cégvezető? Irodavezető? Rendszergazda?

Nagyon sok vállalkozás bukik meg azon, hogy a vállalkozás vezetői nem azt csinálják, ami az ő dolguk.

CégvezetőCégvezetőként Önnek elsősorban kiváló szervezőnek kell lennie, tudnia kell, hogy mi az, amire nem érdemes időt áldoznia, mert akik értenek hozzá, azok sokkal rövidebb idő alatt, sokkal könnyebben el tudják azt intézni. A vállalkozását kiszolgáló technika éppen ebbe a kategóriába tartozik. Biztos, hogy ilyen részfeladatokra kell fecsérelnie az idejét és az energiáját?

IrodavezetőIrodavezetőként az Ön feladata az, hogy a cégvezetőt és az irodáját rendben tartsa, irányítsa, a napi feladatokat megszervezze, kiossza, kézben tartsa és ellenőrizze. De hiszen ezt Ön is éppen ilyen jól tudja. Önre kell akkor bízni a cég weboldalának elkészítését is? Vajon meg kell tanulnia még egy szakmát feleslegesen, pedig van olyan szakember, aki éppen ehhez ért a legjobban?

RendszergazdaAzt mondják, a rendszergazda akkor végzi jól a munkáját, ha tétlenül ül az irodában – azaz, ha az összes, az ő felügyeletére bízott számítógép és kiegészítő eszköz tökéletes rendben működik. Még ha ez így is van, az internetes megjelenés egészen más kategória. Érdemes html-ben leprogramoznia mindent a nulláról, amikor erre sokkal egyszerűbb megoldás is létezik?

 

“Egy kicsivel kevesebb beszéd, egy kicsivel több akció”

…ahogy a dal is mondja… (Elvis Presley: A Litte Less Conversation)

Térjünk a lényegre!

Mi rendbe tesszük cége internetes megjelenését.

Lefoglaljuk a domain-nevét, beállítjuk a tárhelyét, megtervezzük az arculatát, elkészítjük a weblapját. Megírjuk az értékesítési szövegeit, optimalizáljuk a tartalmait, lefolytatjuk a kampányait.

Kínaiul hangzanak a fentiek?

Semmi gond. Nem az Ön dolga, hogy tudja, melyik szakkifejezés mit jelent. Mondja el, mit szeretne, és mi megvalósítjuk, vagy ha csak elképzelései vannak, segítünk azokat formába önteni.

Van, ami már megvan a fentiekből?

Semmi gond. Nem fogunk Önre erőltetni semmit, amire nincs szüksége. A szolgáltatásaink olyanok, mint egy puzzle – csak azokat a darabokat vegye ki a dobozból, amelyekre szüksége van.

Tovább szolgáltatásaink részletes ismertetéséhez »»»

Érdekel a dolog, menjünk egyenesen az ajánlatkéréshez »»»

 

(Illusztrációk: graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net)