Egészen röviden összefoglalva: technikai segítséget és tudásanyagot adunk az Ön weblapjához.

Egy kicsit részletesebben: domain-nevet és tárhelyet, webdesignt és értékesítési szövegeket, blogmotort és tartalomkezelő rendszert, webáruházat és hírlevélrendszert, ügyfélszolgálatot, oktatóanyagokat, és minden egyebet, ami csak felmerülhet az igényei között, ha szeretne egy saját honlapot, de azt sem tudja, hol kezdjen hozzá – vagy ha tudná ugyan, csak nincs ideje rá, hogy saját maga valósítsa meg.

De a lényeg: “Egy kicsivel kevesebb beszéd, egy kicsivel több akció”, ahogyan a dal is mondja…

Azaz Önnek nem kell a technikai részletekkel foglalkoznia, azt bízza nyugodtan ránk. Foglalkozzon inkább azzal, ami az Ön dolga: vezesse a vállalkozását, fejlessze a termékeit, dolgozza ki a marketingjét, tartsa a kapcsolatot a vevőivel, vezesse az irodát, vagy tartsa százszálékos állapotban a cég hardverparkját.

Az internetes megjelenése technikai hátterére ne legyen gondja.

 

Claude C. Hopkins a “Tudományos reklámozás” című, a témában alapműnek számító könyvében idéz egy régi reklámot, amely nekünk is alapelvünk. A mi megfogalmazásunkban ez a mondat így hangzik:

“Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk, de

elég kicsik ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozzunk.”

 

Ha Ön megkérdezi, hogy miért éppen minket válasszon a sok szolgáltató közül, akkor ez a válaszunk. Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk. Nem automata rendszerbe kerül bele, ha minket választ, hanem személyesen meg fogjuk beszélni az igényeit és meg fogjuk oldani a problémáit.

Egy mai vállalkozásnak rengeteg különféle technikai feladattal kell megbirkóznia. Önnek nyilván van már megoldása egyikre-másikra, a többivel viszont valószínűleg gondja van, ha most ezt az oldalt olvassa.

De minek fizetne olyasmiért, amire semmi szüksége nincs?

 

Válasszon szolgáltatásaink közül, mintha a dobozból tenné.

Csak azokat a puzzle-darabokat tegye a vállalkozása képére,

amelyek még hiányoznak róla!

Szolgáltatásaink

Tovább szolgáltatásaink részletes ismertetéséhez »»»

Érdekel a dolog, menjünk egyenesen az ajánlatkéréshez »»»

 

(Illusztrációk: graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net)