A WordPress nyílt forráskódú és szabványos rendszer, amelyhez részletes dokumentáció is elérhető az interneten. Ez az egyik nagy előnye, mert így bárki hozzáértő fejlesztheti, tehát nem kell attól félni, hogy készítője egyszer csak nem elérhető többé, hiszen sokan mások is értenek a rendszerhez. A nyílt forráskód ugyanakkor a hátránya is, mivel emiatt könnyebben eshet áldozatul hacker-támadásoknak.

Rendkívül fontos tehát, hogy a WordPress alapú weblapok esetében minden biztonsági előírást tartson be, és a sűrűn megjelenő frissítéseket, amelyek általában az időközben felfedezett biztonsági réseket is betömik, rendszeresen töltse le és telepítse. A biztonsági előírásokról, a WordPress alapú weblapok védett állapotban tartásáról ide kattintva olvashat »

Amennyiben nincs meg rá a módja, az ideje, vagy a szakértelme, hogy weblapja, tárhelye, illetve saját számítógépe védelméről gondoskodjon, cégünk átvállalja Öntől ezt a felelősséget.

Ön foglalkozzon a tartalmai feltöltésével, a saját üzlete fejlesztésével – ne töltse értékes idejét a technikai háttér biztosításával, azt bízza ránk!

A technikai karbantartást, a WordPress motor, a bővítmények és a sablonok frissítését, a weboldal védelmét a partnerünk által írt szoftver végzi, automatikusan, folyamatosan.

Mit tud ez a karbantartó rendszer?

vanlefuttat egy ellenőrző tesztet a weboldalon háromóránként,
vanellenőrzi a WordPress fájlok sértetlenségét,
vanha kell, automatikusan helyreállítja a WordPress fájlokat,
vanellenőrzi az adatbázist,
vanmenti az adatbázis adatait és a tárhelyen lévő fájlokat,
vanfigyeli a frissítéseket,
vanha frissítés érkezik, azonnal telepíti,
vangyanús (rosszindulatú) fájlokat keres és riaszt, ha talál,
vankorlátozza a belépési kísérletek számát a Vezérlőpultba,
vanország szinten szűri a belépéseket,

 

– azaz: teljeskörű védelmet biztosít a weboldala számára, ráadásul közel valós időben. (Három órán belül még a legelszántabb hackerek sem ugranak rá a frissítésekkel javított hibákra.)

Külön díj ellenében (12.000 Ft + ÁFA) SSL tanúsítványt is telepítünk a weboldalra (https:// lesz a domain előtt, és megjelenik egy kis zöld lakat és a “Biztonságos” felirat a böngésző címsorában), így látható, hogy a weboldalát biztonságos látogatni, ott semmiféle fertőzés nem érheti a látogató gépét.

A tapasztalt esetleges incidensekről, az elvégzett munkáról havonta írásos jelentést küldünk.

A szolgáltatás díja:

negyedévre: 12.500 Ft + ÁFA; egész évre: 37.500 Ft + ÁFA.

(Éves fizetés esetén három hónapot ajándékba adunk.)

 

MI FOG TÖRTÉNNI A MEGRENDELÉS UTÁN?

Mielőtt a rendszeres havi karbantartást elindítjuk, egy kezdeti karbantartást végzünk (teljes mentéssel, adatbázis optimalizálással, a tárhely átvizsgálásával, illetve tisztítással, amennyiben szükséges).

A mentés egy-két napig tart, a weblapja méretétől függően, de a rendszer már ezalatt is védi a weblapot. A frissítéseket viszont csak a mentés után végezzük el, ezért pár nap türelmét kérjük, míg minden a helyére rázódik 🙂

Kérem, hogy a karbantartási szolgáltatás megrendeléséhez kattintson ide »