A weblapja elkészítése hónapokba és százezrekbe kerülhet, és még akkor sem biztos, hogy jó lesz… Kivéve, ha a többmilliószor bizonyított, rugalmas WordPress tartalomkezelő rendszer motorjára építik. Akár egy egyszerű cégbemutató oldalt, akár egy bonyolult portált akar létrehozni, WordPress-alapon megoldható.

A WordPress eredetileg blogmotorként indult, de mára a komplex tartalomkezelő rendszerekkel egyenértékűvé vált. Ingyenes, nyílt forráskódú rendszer, azaz bárki számára elérhető, átírható, továbbfejleszthető a program eredeti kódja, így gyakorlatilag többezer fejlesztője van világszerte, és többmillióan tesztelik nap mint nap. Az eredmény egy rendkívül rugalmas, ugyanakkor biztonságos webfejlesztő rendszer, amelyet nem bonyolultabb kezelni, mint egy szövegszerkesztőt.

A WordPress alapra épített weblap mellett szól, hogy az egyedi programozásúnál jóval gyorsabban és alacsonyabb költséggel elkészíthető, mégis egyedi külalakkal és professzionális értékesítési funkciókkal lehet ellátni, így kifejezetten alkalmas online vállalkozása támogatására.

A szolgáltatást 2020. január 1-étől a PagonyMédia alapítója, Bikfalvi Moni maga végzi, ezért ajánlatkérés esetén az ő saját oldalára irányítjuk az érdeklődőket.

A kényelem és az egyszerűség kedvéért összeállítottunk három webdesign csomagot, amelyekbe a tapasztalataink szerint a legtöbb megbízásunk belefér. Ezek a csomagok és árak azonban a rendszer moduláris felépítése, későbbi továbbfejleszthetősége miatt tájékoztató jellegűek. A külön is megrendelhető modulok teljes listáját, leírását és árát részletes árlistánk tartalmazza, amelyet ajánlatkérés esetén az Ön részére testreszabva megküldünk.

 
"WEBSHOP"
"CÉGES"
"ALAP"
Magyar nyelvű kezelőrendszer
Programozási előismeretek
nélkül is könnyen használható
tartalomkezelő rendszer
van
van
van
Egyedi, modern design
Meglévő, semleges színű,
modern elrendezésű tervekből
kiindulva egyedi külalak
van
van
van
Design extra testreszabás
Az alaptervből kiindulva
teljesen egyedi oldalak
készítése / előkészítése
van
van
nincs
Extra grafikai igények
A kívánt grafikai elemek
(logók, gombok, fejléckép, stb)
beillesztése (elkészítés nélkül)
van
van
van
Rugalmasan állítható funkciók
Vírusvédelem, spamvédelem,
keresőoptimalizálás, analitika,
közösségi integráció
van
van
van
Tartalom elrendezése
Menüpontok elkészítése, főoldal
és oldalsáv beállítása
(tartalom feltöltése nélkül)
van
van
van
Modern webáruház
Raktárkezelés, többféle fizetési
és szállítási lehetőség, titkosított
letöltés, stb
van
nincs
nincs
Extra funkciók beépítése
Hírlevélküldő rendszer, többnyelvű
weboldal, olvasói jogosultságok
kezelése, stb
igény szerint
igény szerint
igény szerint
Felhasználói támogatás
Betanítás, konzultációs lehetőség
és ügyfélszolgálat egy hónapon
keresztül
van
van
van
A csomag díja:
(nincs ÁFA, alanyi adómentes cég)
388.000 Ft-tól
228.000 Ft-tól
98.000 Ft-tól

 

Magyarázat webdesign szolgáltatásainkhoz:

Az általunk készített weboldalak motorja a moduláris felépítésű WordPress rendszer.

Előnyei:

  • mivel az alap “építőkockák” már el vannak készítve, ezért nem kell mindent elölről, a nulláról leprogramozni – így a weboldal gyorsabban és olcsóbban elkészíthető, mint az egyedi fejlesztésű weboldalak;
  • moduláris felépítése miatt a kiegészítő funkciók később is a rendszerhez illeszthetőek, minden működésbeli probléma nélkül;
  • mivel a tartalmat és a külalakot teljesen elkülönítve kezeli, ezért különösebb gond és főleg adatvesztés nélkül bármikor meg lehet változtatni a weboldal külső megjelenését;
  • rugalmassága miatt könnyen testreszabható, egyedi weboldalakat lehet létrehozni bármely alap sablonból és az előre megírt bővítményekből;
  • mivel sokmillióan használják, és sokezren fejlesztik, így, ha az eredeti oldal készítője már nem elérhető, egy másik WordPress szakértő bármikor folytatni tudja a munkát;
  • használatához, a tartalmak feltöltéséhez és módosításához nem kell előképzettség, bárkinek rövid idő alatt megtanítjuk, és az első hónapban folyamatosan segítünk a kezelésében.

Hátrányai:

  • a rendszer és a legtöbb bővítmény ingyenessége miatt nem áll rendelkezésre fejlesztői támogatás – ezt a feladatot vesszük át mi;
  • mivel többezer fejlesztője van, így nem minden modul kompatibilis mindegyikkel – a bővítmények együttműködéséhez, használatához, beállításához szükséges tapasztalatot ezért mi adjuk;
  • nyílt forráskódja miatt a hackerek támadásainak könnyebben eshet áldozatul – ezért ajánljuk biztonságos, kifejezetten a WordPress igényei szerint kialakított tárhelyszolgáltatásunkat », valamint karbantartás szolgáltatásunkat », amelyekkel meg tudjuk védeni weboldalát;
  • mivel a WordPress elsősorban arra való, hogy tartalmakat jelenítsen meg, noha számos bővítménnyel illetve külső programmal tud együttműködni, minden feladatra nem alkalmas – ilyen esetben ezt jelezzük, és javaslatot adunk egyedi fejlesztésre.

Fenti csomagjaink is moduláris felépítésűek. Ha Önnek nincs szüksége a teljes csomagra, akkor kiválaszthatja a kívánt modulokat.

Ugyanakkor a tapasztalatunk az, hogy előnyösebb (leginkább: gyorsabb, és ezáltal olcsóbb is a megrendelőnek), ha az egész munkát egy fejlesztő végzi, mert így nem kell értékes időt tölteni a munka első részét végző kolléga megoldásainak kibogarászásával.

A döntés mindenesetre az Öné. Ha nincs mindenre szüksége, kérje munkánkat modulok szerint. Ha esetleg a korábban elkészült részekbe is bele kell nyúlnunk, némi extra költségre számíthat. Ha a teljes munkát mi végezzük, akkor a fenti csomagárak érvényesek lesznek.

 

A szolgáltatást 2020. január 1-étől a PagonyMédia alapítója, Bikfalvi Moni maga végzi, ezért ajánlatkérés esetén az ő saját oldalára irányítjuk az érdeklődőket.

Webdesign szolgáltatásaink megrendeléséhez kérem, olvassa el munkavállalási feltételeimet, és ha azok megfelelnek, akkor kérem, töltse ki az ajánlatkérő űrlapot.

A feltételeimet és az űrlapot ide kattintva találja meg »