Évekkel ezelőtt PagonyMédia oktató anyagának segítségével készítettem el a WordPresses weboldalam. Átlátható és érthető tudásanyagot kaptam tőlük. Ezért tértem vissza hozzájuk. A jelenlegi weboldalam nem WordPressben készült és nem is működött jól. Felkértem a Moniékat tegyék rendbe az oldalamat, és sikerült is neki. Meg lehet nézni. Csak ajánlani tudom őket.

Horesnyi Béla
www.kenderbetonhaz.hu
Néztem sok céget, de mások mindent kivennének a kezünkből és ez nem jó. Nálatok az tetszett, hogy a feltöltés a mi dolgunk. A designt egészen egyedire szeretnénk, nem sablonosra, mint a bérelhetőeknél, és ez nálatok adott volt.

Müller-Tyeluk Ildikó
healthybeautyshop.at
Picit féltünk a WP motortól amiatt, mert pl. Drupallal kapcsolatban voltak negatív tapasztalatinak. De a WP ennél sokkal jobbnak bizonyult (persze a korlátok itt is megvannak, de a stabilitása kárpótol ezért.) Tetszik a rugalmasságotok, a tapasztaltságotok, az ötleteitek. Hasznosak voltak a javaslatok és ésszerű érvek az olyan kérések iránt amik nem jó irányba vitték volna el a weblap kezelhetőségét, struktúráját.

Szigetvári Bálint
www.borostyanfaiskola.hu
Nézegettem többféle blogmotort, egyeztettem más cégnél programozókkal és végül ez volt a legegyszerűbb megoldás. Tudom, hogy mit várhatok el a rendszertől, rajtam múlik, hogy megszerzem-e az infót és meg tudom-e valósítani. Tetszik benne az egyszerűség, rugalmasság, profin néz ki anélkül hogy tudnék programozni. A rendszer felépítését kell érteni, a részleteket kevésbé. Ha csak egy picit akarok megváltoztatni valamin, akkor már tudnom kell hogy hol keressem, a kódturkászás amatőr fejjel viszont művészet 🙂 Látni kell az üzleti modell mellett a stratégiát, hogy az a honlap megfelel e neki, merre megy a dolog tovább. Persze a sablonoknak vannak korlátaik, ha már eggyel profibban szeretném hogy kinézzen (pl fejlécben videó vagy feliratkozó rész), akkor az én tudásom már nem elég. Itt jössz te 🙂

Pesti Kata
www.csaladesegeszseg.hu
Wordpress költöztetésben kértem segítséget. Teljesen elégedett vagyok, mert megkaptam, amire szükségem volt. (Lehet, hogy te nem adnál nekem 10 pontot, mert több munkád volt a feladattal, mint amire számítottál.) Nagyon könnyen elérhető voltál, még akkor is reagáltál, amikor éjszaka megcsináltam neked a hozzáférést az oldalamhoz, pedig nem is azért csináltam, hogy rögtön foglalkozz vele... Addig gyűrkőztél a problémával, míg meg nem oldódott, és nem hagytál magamra amikor nem sikerült rögtön, ezt most is köszönöm!
Szívesen látnék egy olyan szolgáltatást, hogy egy tölcséren a fejembe töltöd az összes wordpress tudásodat, amire szükségem van! Erről lehetne szó esetleg? 🙂
További sok sikert az online és offline életedben!

V. Kati
www.teglarium.com (A bontott tégla reneszánsza)